Over ons

Over ons

Het team achter Graveerhuis Twente: wie zijn wij? Wij zijn een kleinschalig, maar divers team en werken nauw samen om voor u het beste resultaat neer te zetten! Maak kennis met…

Inge Breukers

Inge Breukers

Hallo! Ik ben Inge, oprichter van Graveerhuis Twente. Ik ben de persoon achter de graveermachine en zorg ervoor dat het ontwerp precies goed ingevoerd wordt in de computer en dat dit mooi op het product gegraveerd wordt. Dit alles zodat elke bestelling met zorg en aandacht de deur uitgaat. Mocht je contact met ons opnemen, dan zul je van mij een berichtje terugkrijgen. Tot snel!

Gerlo Breukers

Gerlo Breukers

Hallo! Mijn naam is Gerlo, de echtgenoot van Inge. In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig ondernemer. Mijn werkzaamheden bestaan uit het vertegenwoordigen van Wood-Mizer in Nederland en Vlaanderen, het zagen van hout (zowel thuis als op locatie en dan voor particulieren en zakelijke klanten), onderhoud plegen aan zaagmachines en het maken van tuinhuisjes, hekken, etc. Ik lever zo af en toe hout aan als product om te graveren.

Lotte Breukers

Lotte Breukers

Hoi! Ik ben Lotte en ik heb deze website gemaakt en hou deze voortdurend bij, net zoals de Instagram en Facebook pagina. Daarnaast maak onder andere ik foto’s van de producten en zorg ik ervoor dat koffie en lekkers tijdens het harde werken niet ontbreken!

Mex en Kaya

Mex en Kaya

Woef! Wij zijn Mex (11) en Kaya (1) en wij leiden de baasjes graag af tijdens het werk… Daarnaast zijn we ook goed voor emotionele support als het werk even stressvol is. Even goed knuffelen en ze kunnen er weer tegenaan. Wij houden van wandelen, koekjes en vooral heel veel aandacht. We zijn waaks, maar wees niet bang voor ons; we blaffen hard, maar doen geen vlieg kwaad.

Ons verhaal

Door Inge Breukers

 

In december 2021 is de graveermachine bij ons in huis gekomen. Achter deze mijlpaal zat een behoorlijk grote beslissing. Supergaaf en ontzettend leuk om zelf een graveermachine te hebben en hiermee mooie producten te personaliseren. Echter moet er wel voldoende tijd zijn. Al een jaar of vijf samen met mijn man aan het twijfelen; wel of niet een machine aanschaffen?

Ik ben sinds 2011 altijd werkzaam geweest bij GBTwente als facilitair manager. Hier werkte ik tot corona kwam fulltime op locatie in Hengelo. Toen de pandemie Nederland in haar greep kreeg, was ik vooral veel thuis en werkte ik alleen online. In 2021, toen er zo langzamerhand weer wat meer mocht, werd het werken weer opgeschaald naar minstens één dag op locatie en één dag thuis, en de andere dagen mochten zelf ingevuld worden. Voor mij betekende dit twee dagen op locatie en de rest thuis. Dit beviel mij eigenlijk ontzettend goed, want op deze manier had ik meer tijd om thuis mijn werkzaamheden in het bedrijf van mijn man op orde te houden.

Naast mijn fulltimebaan in Hengelo was en ben ik namelijk ook boekhouder bij Breukers Houtzagerij en Bosbouwmachines. Gerlo is in 2003 voor zichzelf begonnen met een houtzagerij en heeft altijd gezaagd met een zaagmachine van Wood-Mizer. In 2014 kregen wij de kans om het dealerschap van Wood-Mizer voor Nederland en België over te nemen. Een mooie volgende stap om door te kunnen groeien; deze kans hebben we destijds dan ook niet laten liggen. Een lange tijd overdag aan het werk in Hengelo, ’s avonds achter de computer facturen en offertes maken voor Wood-Mizer. Daarnaast ben ik ook moeder van twee kinderen en mocht het huishouden ook niet achteropraken.

Met name de afgelopen jaren heeft ons bedrijf een ontzettende groei doorgemaakt, wat natuurlijk fantastisch is, maar waardoor de avonden langer werden en vrije tijd minder. Uiteindelijk ben ik gestopt in Hengelo, omdat het gewoonweg niet meer te combineren viel. Een enorm moeilijke keuze, maar gelukkig wel een goede. Ik ben nu namelijk alsnog erg druk met de boekhouding en nu ook met het graveren erbij worden mijn dagen wel weer goed gevuld. En natuurlijk niet te vergeten, ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk.

Inmiddels ben ik alweer een paar maanden druk met de machine, heb ik al mooie producten mogen graveren en al heel wat klanten tevreden mogen maken. Zo langzamerhand krijgt alles ook wat meer vorm. Zo is nu de website klaar, worden de sociale mediakanalen goed bijgehouden, kunt u ons vinden bij Living By Me in Haaksbergen en Lochem en zult u ons daarbij ook zo af en toe kunnen vinden op braderieën en marktjes. Om dit allemaal mogelijk te maken moet er natuurlijk hard gewerkt worden. Kortom, genoeg te doen!